fbpx

2 jan 2016

Backstage #9

/
Komentáre0

Rok 2016 je tu a my vo Fame.sk si preto myslíme, že je najlepší čas obzrieť sa a zrekapitulovať si všetko, čo sa nám v roku 2015 podarilo a zároveň sa pozrieť dopredu na to, čo Vám chceme v roku 2016 predstaviť. 🙂

Sme radi, že máme backstage, pretože práve vďaka týmto článkom Vám môžeme ukázať to, ako sme na škole módy a médií pracovali a stále pracujeme. V nových priestoroch Fame.sk sme prvých študentov privítali až v septembri, ale pracovali sme na tom, aby bola škola perfektná skoro celý rok 2015. Po plánovaní kurzov a prípravách materiálov v prvej polovici roka sa začali v druhej polovici diať naozaj veľké veci, o ktoré sme sa s Vami delili práve v backstage článkoch.

JÚL

Tento letný mesiac sme trávili prípravami a plánovaním. Pripravovali sme pre Vás materiály ku kurzom a workshopom, nadväzovali sme spolupráce so zaujímavými značkami, dizajnérmi a umelcami. Okrem toho sme samozrejme organizovali aj kurz IMAGE-MAKER, ktorý vtedy ešte prebiehal v priestoroch agentúry NovéTváre.

 1-1 

AUGUST

V auguste bolo hlavným cieľom vo Fame.sk pripraviť perfektný web, na ktorom si s prehľadom vyberiete ten správny kurz alebo workshop. Rovnako sme sa snažili z nášho webu urobiť miesto, kam sa radi vrátite, preto sme pre Vás napríklad spovedali známe a úspešné osobnosti, s ktorými si môžete na tomto webe prečítať rozhovory o ich ceste na vrchol.  Keď sa pozrieme späť, myslíme, že sa nám presne takéto miesto vytvoriť podarilo, čo poviete? Je niečo, čo by ste na našom webe ešte uvítali? 🙂 Druhým cieľom boli priestory. V článkoch backstage ste si o tom mohli prečítať naozaj veľa. Naše priestory v Refinery Gallery sú ako stvorené na dekorovanie v industriálnom štýle, z čoho sme boli veľmi radi, pretože sme mali kopec nápadov, ktoré sa nám nakoniec podarilo zrealizovať. Tu je už porovnanie toho, ako vyzerali naše priestory v auguste a ako vyzerajú dnes.

August

4 3

September

onas4 onas5 onas6

SEPTEMBER

Mesiac, ktorý by sa kľudne mohol premenovať aj na mesiac „Back to school“ sme takto naozaj brali. Po dlhoočakávanom spustení nášho webu, po množstve prebdených nocí sme dolaďovali posledné detaily v priestoroch Fame.sk a tešili sme sme sa na prvých študentov, ktorý do Fame.sk prišli na kurz IMAGE-MAKER 27.9. 🙂

3-4

V septembri nám prišli aj nové materiály ku kurzu IMAGE-MAKER, ktorý má novú štruktúru, prišli aj profesionálne štetce, ktoré dostávajú naši študenti ako darček a prišli aj učebné pomôcky ako krásne perá a zošity Fame.sk. 🙂

4-34-24-1

Na prvom kurze IMAGE-MAKER, ktorý sa konal už oficiálne vo Fame.sk sa naše študentky hneď na prvej hodine zoznámili s bio organickou kozmetikou Zuii, ale hlavne s dvojnásobnou víťazkou ocenenia Vizážista roka, s pani Ľudmilou Piptovou, od ktorej sa mi možnosť naučiť základy potrebné pre prácu vizážistu na workshope „Vizážistické minimum“.

OKTÓBER – NOVEMBER – DECEMBER

Tieto tri mesiace sme strávili s Vami a to je pre nás najväčšou satisfakciou. 🙂 Počas týchto troch mesiacov u nás prebiehali kurzy IMAGE-MAKER a množstvo beauty a fashion workshopov v rámci kurzu. Počas týchto troch mesiacov sme stretli naozaj úžasných a talentovaných študentov, sledovali sme ich pokroky a teraz sledujeme ich úspechy, čo nás veľmi teší.

6

V októbri, chvíľu po začatí 1. nového kurzu IMAGE-MAKER dorazili do Fame.sk aj tieto krásne profesionálne stoličky, ktoré u nás doteraz vyskúšalo už mnoho modeliek, z čoho máme obrovskú radosť. 🙂

5

Ako lektor sa predviedol v roku 2015 po prvýkrát aj známy slovenský dizajnér a stylista Róbert Vrzala, ktorý u nás učí workshop „Fashion styling a módne editoriály“ a musíme uznať, že mu to ide na výbornú!

taška-Vrzala

A práve Róbert Vrzala pre Fame.sk navrhol variabilnú tašku pre stylistov, ktorú dostávajú exkluzívne študenti kurzu IMAGE-MAKER!

7

V tomto období sme spustili aj súťaž o workshopy v hodnote 500 Eur, ktorá prebiehala na našom Facebooku. Sme veľmi radi, že sa Vás toľko rozhodlo zúčastniť a teší nás, že sme niektorých z Vás mali možnosť práve vďaka tejto súťaži spoznať. 🙂 Ak si s nami chcete zasúťažiť aj Vy, určite sledujete našu Facebook stránku, na ktorej už čoskoro zverejníme novú súťaž.

10 1113

A nakoniec to najlepšie! V roku 2015 v rámci novej štruktúry kurzu IMAGE-MAKER dostali priestor aj workshopy „Ayurvédska masáž tváre“, „Basic manikúra“ a „Základy maskérstva“, ktoré sú mimoriadne obľúbené aj vďaka času, ktorý študentky môžu u nás využiť na relax. 🙂

Na rok 2016 máme samozrejme veľké plány a množstvo prekvapení pre Vás, o ktorých sa čoskoro dozviete na našej Facebook stránke alebo v ďalšom článku backstage. Okrem toho, že pre Vás pripravujeme ďalšie skvelé kurzy ako napríklad kurzy šitia, kurzy haistylingu alebo módneho stylingu, pripravujeme niečo aj pre študentov a myslíme, že sa majú naozaj na čo tešiť! 🙂 V roku 2016 pracujeme aj  na projektoch, ktoré nie sú kurzami, ale určite potešia. Jedným z týchto projektov sú ďalšie súťaže, ktoré pre Vás pripravujeme a druhým, tiež veľmi kreatívnym projektom sú rôzne fotenia, napr. fotenia editoriálov s našimi absolventami v rámci absolventskej praxe. Už teraz sa tešíme na to, ako sa s našimi absolventami stretneme a zažijeme spolu ďalšie krásne tvorivé dni.

Tešíme sa aj na ďalšie módne spolupráce, ktoré nás v roku 2016 čakajú a sme veľmi radi, že sme mali možnosť nadviazať v roku 2015 spoluprácu s tak šikovnými dizajnérmi, stylistami a vizážistami akými sú napríklad Róbert Vrzala, Petra Weingart, Petra Kubíková, Veronika Kostková, Oli Bestandig a mnohí ďalší. A aj napriek tomu, že nie je možné, aby sme Vás tu vymenovali úplne všetkých, veríme, že viete, že Vás máme na mysli a ďakujeme za úžasnú spoluprácu v roku 2015! :-*

happy

Autor: Alžbeta Molnárová

Facebook