fbpx

8 sep 2015

HAIR STYLING

/
Komentáre0

Ako mnohí z vás určite vedia, vlasy nie sú mojou silnou stránkou. A práve preto som sa potešila, keď som sa ako bloggerka mala možnosť zúčastniť na jednom dni kurzu IMAGE-MAKER (kurz vizáže, stylingu a účesov). Mala som na výber z viacerých tématických dní (napr. extravagantné líčenie, svadobné líčenie a pod.), ale ja som si vybrala práve deň zameraný na vlasy, bola to totiž perfektná príležitosť, ako sa naučiť niečo nové.

friday5Tento deň viedla šikovná hair stylistka Radka Marková. Hneď ráno nám vysvetlila teóriu, čo ale nebolo vôbec nudné, ako by sa mohlo zdať. Bola to zábava. Porozprávala nám o typoch vlasov, o výbere správneho účesu k typu tváre a o trendových účesoch na jar/leto. Z trendov ma najviac zaujali pastelové farby a jemné hippies vlny. Trendy, ktoré ma zaujali na sezónu jeseň/zima môžete vidieť vyššie. Po obednej prestávke nasledovala prax. Dievčatá, ktoré na kurz chodili Radka naučila pár skvelých účesov. Začali tupírovaním, natáčaním, žehlením a dostali sa až k naozaj krásnym veľkolepím účesom. Nakoniec sa dievčatá s Radkou dohodli, aké účesy chcú tvoriť ako finálne. Radka im poradila, naučila ich techniku a tu sú už výsledky. Čo poviete na tieto premeny?

1-premena 2-premena 4-premena 5-premena premena-3

Ak sa vám tieto premeny páčia a máte sa chuť zúčastniť na kurze IMAGE-MAKER, kde sa naučíte viac o vlasoch, vizáži a móde, tak píšte na fame (at) fame (dot)sk.

A ak vás zaujíma len hair-styling, tiež mám pre vás dobrú správu. Už v polovici septembra (16.-17.10.) sa koná vo FAME! workshop s Radkou Markovou, na ktorom sa naučíte viac o vlasoch, o tom, ako sa o ne starať, o tom, ako sa starať o zákazníkov aj o tom, ako im  vytvoriť krásne účesy. Prihlášky rovnako posielajte na fame (at) fame (dot)sk

Autor: Alžbeta Molnárová

Krátené, celý článok nájdete tu: http://glitteringdreams.com/friday-5/

Facebook