fbpx

Image Maker #1

1 aug 2015

Image Maker #1

/
Komentáre0

Minulú nedeľu som konečne začala navštevovať kurz IMAGE MAKER v Bratislave. Trvá tri mesiace, resp. 12 nedieľ. Je jedinečný, pretože obsahuje tri časti. A to vizáž, vlasy, ale i styling. Skvelá kombinácia! A vlastne tá najlepšia! A čo ma tam čaká? Všetko od denného líčenia, cez základy účesovej tvorby, ale i módny styling. Ďalšou výhodou je i možnosť vyhotovenia vlastného profesionálneho portfólia nakonci kurzu zadarmo!!!

Mojou prvou lekciou bol úvod do vizážistiky, kde sme sa naučili rozlišovať typy pleti, zaoberali sme sa správnou voľbou pleťového i očného krému, ako aj tonera. Rozoberali sme všetky typy “mejkapov”, korektorov, púdrov i líceniek. Zistila som, že moja pleť je zmiešaná, a že už dávno som mala začať používať očný krém! Áno, tie moje kruhy pod očami sa dajú zamaskovať, len je potrebné vedieť ako na to. Lekcia sa končila teóriou koloristiky, kde som sa o sebe dozvedela zaujímavé veci. Napríklad, že som teplý typ a to konkrétne jarný.

Kurz navštevuje ešte ďalšia trojica dám. Keďže počet nie je vysoký, no zároveň sa kurz naplnil, máme istotu, že každej z nás sa lektori budú plnohodnotne venovať. Našou prvou lektorkou bola Patty. Okrem toho, že je to profesionálka, je i ohromný pozitívny nabíjač, ktorý v sebe nezaprie východniara. Patty prvú lekciu zakončila v ateliéri, kde nám všetkým prezradila ako si správne tvarovať obočie, aby vyzeralo čo najprirodzenejšie. Vysvetlila nám, aké chyby robia ženy najčastejšie a čomu sa treba vyhýbať. Následne sme si každá vyskúšali na vlastnej tvári, ako by to malo vyzerať.

Skvelý zážitok. Už sa teším na ďalšiu hodinu! Nabudúce pripojím i fotky, čaká nás denné líčenie, máte sa načo tešiť!

Autor: Veronika Svobodová

Krátené, celý článok nájdete tu: http://www.specialeditionlife.com/2015/02/26/image-maker-course/

Facebook